Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover

Doorbreek de cirkel van je stotteren!

Pak samen het stotteren aan

Hoe overwin je stotteren beter dan in een groep? Een bijzondere groep van mensen, die allemaal moeite hebben met vloeiend praten. Wie anders begrijpt jou beter?  


Samen pak je het probleem van je stotteren aan.  Dat gaat over veel meer dan woorden die blijven haken. Minstens zo belangrijk is hoe jij je daarbij voelt. Waarschijnlijk vind je het niet fijn; misschien schaam je je.  Heel frustrerend, want je gaat nadenken als je moet praten. Dat maakt het alleen maar moeilijker.


De negatieve cirkel van de spanning doorbreek je door middel van groepstherapie met gelijkgestemden, onder begeleiding van professionele therapeuten.

Ontdek dat je veel meer bent dan je stotteren

Tijdens zo’n groepstherapie, verspreid over een aantal maanden, ontdek je dat jij veel meer bent dan je stotteren. Je komt meer in contact met jezelf, je talenten, je ideeën en wensen. Daarnaast krijg je lichamelijke vaardigheden onder de knie, waardoor het stotteren verder afneemt. Alles wat je leert neem je als bagage mee voor de rest van je leven. Je wordt sterker. 

Voor de jongsten en de volwassenen

Op basis van jarenlange ervaring met zowel individuele stottertherapie als groepstherapie zijn door de therapeuten van de NVST verschillende groepstrainingen ontwikkeld voor alle leeftijden. Deze unieke combinatie van zowel individuele en groepstherapie die door de Damsté groep van de NVST wordt aangeboden, sluit aan bij de aanbeveling van de Richtlijn Stotteren. De nieuwste wetenschappelijke inzichten over stotteren, groepsdynamiek, acceptatie en commitment en lichaamswerk zijn in de therapieën opgenomen. Vraag meer informatie op bij ons, de Damsté-groep mail@damstegroep.nl.